ceturtdiena, 2011. gada 20. oktobris

sīkumi

   Saņēmos un uzrakstīju eseju filozofijā "Laiks kā vērtība". Domāju, ka rakstīsies vieglāk, bet nu ... Galvenais, ka ir, atzīme jebkurā gadījumā būs laba, kā jau parasti. Šodien krievu valodā runāšana dabūju 5, lai gan manas zināšanas būtu jāvērtē ar 2, bet es jau nesūdzos, brīnumi notiek.
  Šodiena vispār bija forša, jo galu galā uz nevienu stundu tā arī īsti neaizgāju. Skola bija iegriezies inovācijas busiņš- SUPER! Tas bija tieši tas, ko vajadzēja, lai atkal būtu vēlme mācīties. Daba ir apbrīnojama, viss vienkāršai ir ģeniāls. Prezentācija par Banku augstskolu arī nebija slikta.
  Ar Elīnu bioloģijas konsultācijās mēģinājām salikt cilvēka galvu nu 39 gabaliņiem. Lai gan uz kastītes bija rakstīts 6+, šaubos vai kāds desmitgadnieks varētu salikt tādu galvu. Ar skolotāju nospriedām, ka galva jāatstāj salikt uz visiem laikiem:D
  Vienmēr ir tā, ka gaidu brīvdienas, bet izskatās, ka šīs brīvdienas ir pienākušas negaidītas. Man viņas nevajag, jo izskatās, ka neizklaidēšos, varēšu mācīties bioloģiju un lasīt grāmatas, kamēr citi mani draugi darī savas interesantās lietas, ko ir ieplānojuši.
  Grāmata "Kas tīrumā sēts" kaut ka galīgi nelasās.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru